Apr 3, 2013, 4:19 PM

Върху семенце от облак 

  Poetry » Love
913 0 5

Нацупеният дъжд подсвирна

и всяка порта в тебе се отвори.

Косите ти защипах само

с едно облаче пощуряло,

да не ме гъделичкат,

когато стоновете ти

се превърнат в одеяло

за прегръщане.

© Десислава Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??