Jul 20, 2012, 11:00 AM

Върнете миналото 

  Poetry » Other
813 0 2

Как да се отървем от сегашното бреме?
Как да си върнем старото време?
Когато хората не се мразеха, а се обичаха.
Когато не само парите ги привличаха.
Светът защо така се променя?
Каква е тази невъзможна дилема?
В този живот борбата е главното нещо.
Трябва да се държиш чисто човешки!
Хора, осъзнайте се!
"Каквото почука-такова ще се обади!"
Съдбата и вас в графата "лоши" ще постави.

© С All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??