Feb 2, 2007, 11:14 AM

Върни ме в мен 

  Poetry
675 0 5
Върни ме в мен,
аз искам да съм чиста! Измъкни ме
от този плен,
от този маскарад!
Обичай ме такава, прегърни ме!
О, мой единствен...
кръвен брат!

Животът ни е мръсна, прашна сцена,
претъпкана с бездарни имитатори.
Отзад, зад парцаливата завеса,
да хвърля реплики отдавна отегчена
на разни малоумни терминатори,
Надеждата умира в таз пиеса...

Живей със мен,
до края, до последно! Заведи ме
днес, в този ден,
където е живот!
В очите уморени погледни ме
и нека в нас...
открием Бог!


© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??