Mar 9, 2010, 7:12 PM

Върни ми... 

  Poetry » Love
506 0 2

Върни ми онова красиво вчера,
когато те открих, без да те търся.
Сега те няма тук, а аз треперя
и болката е яростно–разтърсваща.

 

Върни ми първата вълшебна бяла Коледа,
отрупана с магически звезди.
Изпий до дъно пак  сълзите ми отронени,
върни и блясъка във моите очи.

 

Върни ми и онази нощ – мечтаната,
която се превърна във изгаряне.
Феерия от страсти и желания,
когато, че обичаме, повтаряхме.

 

Върни ми... Не, не връщай нищо минало!
Ела отново, нека утре да те има.
Стопли с целувка устните изстинали,
кажи ми само: „Ето ме, любима”...

© Люба Георева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Радвам се, че те открих, голямо удоволствие си!
  • Би докоснало всеки...

    Много хубаво пишеш, Люба!
    Поздрави!
Random works
: ??:??