Oct 14, 2005, 2:13 AM

Върни ми Живота 

  Poetry
856 0 1
             Не искам да живея този живот,
                                   който ми даде,
             изпълнен с любов и коварство,
             не умея от зли погледи да се крия,
             от ударите на съдбата
                        искам да избягам.
             Тежи ми тази любов,
                   която нося в сърцето,
              искам пламъка в очите ми
                              да е угаснал,
              с ръце да спра да те докосвам.
              Искам си сърцето, 
                        предишното, ледено,
              което не чувстваше болката
              и тялото си искам безчувствено.
              Искам да спра да те обичам
              и погледа си искам - безразличния,
              уморих се от безсънни,
                                дълги нощи.
              Върни ми живота, който си имах,
              животът от който боли,
                  искам си МОЯТ ЖИВОТ!

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??