Aug 10, 2008, 10:48 PM

Върни ми, море, любовта! 

  Poetry » Love
689 0 2

Върни ми, море, любовта!

Върни ми, море, любовта ми върни,

която удави се на морския залив!
Превърни я, море, в  пяна я превърни,

да я изпием с душите заспали!

Жаждата от страсти нека утолим,

понеже много, много боли.


А кръвта ми изтича и брегът я изпива,

а после дарява я той на вълните,

за да можеш, море, да я направиш пак жива,

отново жива, тук под звездите.

Давя се в теб, безумно море,
и вземи ми тъгата! Вземи я!
Нека безкръвно сърцето умре!
Но поне върни любовта ми! Върни я!

© Християн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • бих казала с висок глас -бравО... АмА НЯмА КАК ДА мИ чУЕШ ИНТОНАцИЯТА
  • А музиката?

    Влюбен,а?Кажи ми коя зодия е,да ти обясня аз всичко
    Невлюбен ми харесваш повече;Р
Random works
: ??:??