Mar 7, 2007, 4:05 PM

Върни се при мен 

  Poetry
848 0 0

Защо ми липсваш толкова?
Защо поглеждам луната -
а в нея виждам твоя образ?
Взирам се в блестящото море
и в искрите му виждам отново теб.
Върни се при мен.
Все още мисля, че сме
един за друг.
Зная, че си тъжен, боли те,
самотен и объркан си...
но аз съм до теб.
Повярвай ми.
Върни се при мен.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??