Sep 30, 2006, 4:41 PM

ВЪРВЯ 

  Poetry
1012 1 8
Вървя и търся във безкрая,
във всяко нещо виждам теб-
Обичам те! Аз трябва да призная,
но сърцето ти е в лед!

Вървя по улиците стари,
вървя с наведена глава,
че щастието днес избяга,
избяга то от моята душа!

И няма спирка тази мъка,
залива ме със свойта пустота.
Аз чувствам празна съм сега,
като захвърлена в нощта!

© Женя Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??