Apr 21, 2009, 8:24 PM

... Във бяг 

  Poetry
515 0 10

Отесняха надеждите -
трябват ми нови...
Оголяха мечтите –
от поглед назад.

Все през рамо съзирам
пътища нови,
а по старите вече
натрупан е прах.

Окъсяха годините -
в грижи за утре.
И оръфани дните
преминават във бяг.

Уморих се от бързане.
Уморих се от тичане.
Даже дъх си поемам едва.

Часовете са кръпки
от бленувани мигове...
А дните ми – само бели петна
на платното Живот.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??