Nov 11, 2009, 8:35 AM

Във всяко нещо тебе виждам 

  Poetry » Love
746 0 1

Във всяко нещо тебе виждам.
Поглеждайки се в огледалото, пак тебе виждам.
Имайки предвид, че обичам да те виждам,
в момента просто не желая да те виждам.
Защото видя ли те, виждам нас,
а някак си не виждам бъдещето...
Виждам всичко, което сме оставили зад нас
и не виждам какво виждане трябва да имам.
Виждаш ли, без теб не виждам,
затова като те няма - във всяко нещо тебе виждам.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??