„Ако имаш мечта, позволи и да се сбъдне...”
...Когато нещо ни измъчва
и рисува черното в живота...
Трябва да създадем мечтите,
да споделяме със сърцето,
да говорим с делата си,
и думите в тях да са искрени...
времето в мига да спрем...
Трябва да повярваме в слънцето...,
което свети еднакво за всички ни...
да подадем ръката на свободата
като птица от клетката да полетим...
И с магията съкровена на любовта
да изпарим злобата и тъмнината...
За да те изпитам, моя мечта...
ще ти се споделя и отдам изцяло...
За да те докосна ще те изпивам..
в стихове като поет, моя поезия...
За да те сбъдна ще ти бъда
градинар и ще се грижа за теб...
както Малкия принц за своята роза...
За да вървя напред и нагоре към теб...
ще следвам ангелите на които си небето...
За да стигна до теб, ще търся себе си....
без лъжи и лицемерие, без предразсъдъци...
За да стигна до теб ще превърна...
страховете си в сила и ще достигна звездите...
За да те почувствам в себе си...по - силно
от всякога ще потъна в морето от чувства...
опиянена в танца на лъчите под дъгата им...
За да стигна да теб ще тичам под дъжда...
все към усмивките и сълзите на небето...
За да те сбъдна, моя толкова мечтана мечта
ще те пея във въздишките на светулките...
© Лили Вълчева All rights reserved.