Mar 28, 2008, 8:17 AM  

Неоспоримо 

  Poetry » Other
896 1 20

Животът никога не губи

във битката си със човека.

Притиска го със лапи груби,

но път му дава. И пътека.

 

Животът е един спектакъл,

а пък човекът е актьорът.

Сам Бог Съдбата е изпратил,

за да му бъде режисьорът.

 

Тук настояще се играе,

а бъдеще се режисира.

Това е вечният театър,

а сцената му е всемирът.

 


 

 

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??