Jan 17, 2012, 1:58 PM

Въздишка на място 

  Poetry » Phylosophy
822 0 2

Ах, напоследък светът е кулминация

от похот, и алчност, и гняв.

Глупостта - като заразна  радиация,

тя  става най-твърдата сплав.

Мозъкът ни се превръща в декорация

и с парите става се прав.

Растат идиоти като във плантация,

лишени от разума здрав.

И човекът се превръща в деградация,

злорадства над чуждия гаф.

Кога ли, кога ще има ампутация

на тоз' отвратителен нрав?

© Александър Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??