Въздух
Въздухът в скреж е свеж,
изпълва ме с радост и младост,
искам парите му да вдишвам и да се пречиствам,
ето защо всички трябва да пазим по-чист и от оросен лист,
наслаждавам му се в мигове,
издишвам светове!
© Пламена Сомова All rights reserved.