Jan 17, 2012, 2:01 PM

Въздъхнали спомени 

  Poetry » Love
3503 1 10

ВЪЗДЪХНАЛИ СПОМЕНИ

Ще ни срещнaт въздъхнали спомени
с аромата на дати предишни...
Ще приседнат сърцата бездомни
под дървото с разцъфнали вишни...

Ще прелистят назад всички страници,
ще ни шепнат слова неизричани,
и отхвърляйки всичките граници,
ще се молят да бъдат обичани.

Ще ни срещнат въздъхнали спомени...
Разтопили студения сняг,
чувстватата, незаслужено гонени,
ще разцъфнат в сърцата ни пак.

Там, където живеят мечтите
и все още Надеждата свети,
дето всичко, стаено в душите,
е заключено в тъжни куплети...

И дъждът с топлина ще вали, 
всяка капка тъга да отмие...
Но дали в нас ще спре боли?
Истината... в очите се крие.

Павлина Соколова

© Павлина Соколова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??