Oct 6, 2009, 5:45 PM

Възелчета от свила 

  Poetry
483 0 12



Вдигни глава към нощното небе -

ще видиш

как върху тъмносиньо кадифе

малки възелчета от свила блестят.

Усмивките си там извезах -

за да не ти е тъмно и самотно

вечер.

 

  

  

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??