Jan 13, 2024, 9:09 AM

Възклик 

  Poetry
70 1 0

О, тез клинични пътеки,

за безпаричните – преки

писти летищни към Лèта.

А Касата плаща им

колкото за билета.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??