Apr 24, 2022, 1:35 PM

Възкресение 

  Poetry
87 0 0

    възвисеността

             на
            Бог

              е
            над 
   безкрайността

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??