Nov 15, 2006, 1:02 PM

Възражда се любовта  

  Poetry
667 0 2

                  Възражда се любовта   
                

 

          Слънчеви лъчи пронизват тъмнината,
          виждам края на тунела на самотата.
          Възражда се отново в мене любовта,
          усещам - пак съм предишната жена.

          Ти направи чудо с мен сега,
          ти докосна така нежно моята душа.
          Колко дълго време чаках тебе мили,
          колко мъже раних - дано са ми простили.

          Сега устните ми нашепват нежни думи,
          сърцето ми цялото само твое е, любими.
          Ти видя във мен това, което други не успяха.
          Ти от съзнанието ми изтри тези,
          които с мен се подиграха.

 

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??