Mar 11, 2010, 3:16 PM

Взаимност 

  Poetry » Phylosophy
1555 0 31

 

В миговете ли пулсирам

или те живеят в мене?

Чувствата ни са взаимни,

всяка тръпка - споделена.

 

С тях съм истински богата -

те за мене знаят всичко.

И горчиви са, и сладки,

но еднакво ги обичам.

 

Аз и миговете свидни

в близък ден или далечен

за пореден път ще литнем

в необята с дъх на вечност...

 

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??