Mar 18, 2006, 12:21 PM

Вземи ме светлина! 

  Poetry
767 0 1

                                    Вземи ме светлина!


                             Две очи красиви в младостта..
                             Две очи красиви и във старостта..
                             Последна нощ- падаща звезда!
                             Последен дъх- вземи ме светлина!

                             Че на душата летяла е тясно 
                             в остарялата дреха на тялото
                             и стене...,а сърцето бие бясно..
                             От изворът пие връща се в началото!

© Стен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??