Feb 13, 2016, 7:24 PM  

Whispering Words 

  Poetry » Landscape, Other
706 0 0

 

Думите нашепват любовта,

но тя е лесно наранима...

От думи, които свързвам със неща.

които сякаш правят ме забележима!

 

Думите нашепват доброта,

но тя е лесно обяснима...

От действия и думи, казани в нощта,

които сякаш правят ме незабележима!

 

Думите нашепват младостта...

Моят страх... от моите уста,

Но те не спират младостта,

която желая да споделя...

 

Моя, Твоя Свят да осветя!

И в Света да я внедря!

...

 

Пожелавам Ти да Намериш

Това, което търсиш!

Любовта, която заслужаваш!

Смелостта, с която ме даряваш!

Думите, нашепващи за лекота,

спокойствие и тишина...

В която аз откривам щастието

(Когато стане черно зрението)...

 

А думите,

говорещи за любовта...

В която Тя живее знатна...

 

Ще се появят

В тишината на смъртта,

където Тя лежи като змия!

 

Но аз оставам...

В моя свобода!

С позлатените крила

На вечна Светлина...

 

И даже ако аз умра

В пълна тишина,

Ще те напътствам

И ще те обичам...

 

Мой мил образ,

Моя скъпа светлина...

 

Посветено на П.Д.М.

© Кейтлин А. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??