Mar 15, 2016, 9:07 PM

xxx5 

  Poetry » Love
424 0 2

                                         На Емо

 

Ти прекрачи прага на съня.

Скри се в него без да кажеш нищо.

Сянката ти странно изтъня

и прегърна мойта сянка скришом.

 

Нито тресна, нито дъжд валя.

Само въздухът се разтрепери.

Утринта внезапно побеля

от уплаха, че не те намерих.

 

Беше страшно .Беше ужас тих.

Твоят дъх във вятър се превърна.

Във око на сова се смалих.

Исках... но не можех да те върна.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??