Dec 8, 2014, 5:19 PM

Я ме грабни 

  Poetry » Humour
434 0 4

                                                       Я   М Е   Г Р А Б Н И

 

 

                                                      Кой ме мрази, а ме пази?

                                                      Кой за мен линее,

                                                      а в очи да ме погледне

                                                      никога не смее?

                                                      Кой през дългите си нощи

                                                      с  мене все говори,

                                                      вместо сладко да поспива

                                                      обикаля двори?

                                                      Все ме среща, все изпраща,

                                                      тича под небето,

                                                      а защо самотно чака

                                                      винаги сърцето?

                                                      Лудо-младо и зелено,

                                                      аз ли да те гоня?

                                                      Я подскочи и въседни

                                                      коня-вихрогоня,

                                                      че за тебе денем, нощем

                                                      сърцето ми бие!

                                                      Не ме мрази, не ме пази,

                                                      не линей, глупецо!

                                                      Я ме грабни, понеси ме!

                                                      Чакам те, храбрецо...

                                                     

                                                 

                                                      

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Младен, Ваня, Ангел, Георги - мили приятели, благодаря ви за вниманието, което отделихте да прочетете стихотворението ми и на пишете коментари за него.И на мен ми е интересно, защото за първи път
    публикувам хумор.Желая ви весели празници и лека нощ!
  • Поздрави!!!Хареса ми!Хубава вечер!!!
  • !
  • Песенно и игриво! Хубаво е, Стойна!
Random works
: ??:??