Mar 3, 2013, 7:02 PM

Ясен 

  Poetry
411 0 1

Ясен

 

Събудена от сянката на ясен,

отворила очите си в листата,

снагата ми е в ствола тясен

и с клони търся небесата.

 

В корените си земя прегръщам,

гнезда на птици крия през летата

и в лист отронен се превръщам,

заплаче ли с листа гората.

 

Полудърво- полужена,

водата заедно ни храни.

Един живот в еднаква светлина,

жена в дърво и клони в длани.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??