Jul 24, 2007, 5:22 PM

Юда предава с целувка 

  Poetry
1308 1 9



Осем години мълчах

и заглаждах от раните ръбове,

изорали във мене бразди.

Осем години мълчах

и преглъщах на думите болката.

Е, така не успях -

не кърви,

но, уви, не покълна от семето

на садената нова любов –

прошка дадох, ала забравих ли?

Е, не свива сърцето ми нож,

докато търпя за пред хората

и обръщам послушно страна

да отвърна със поздрав на поздрава,

а посягаш към мене с уста

и се сещам все още за думите,

че била съм змия -

докато целуваш ме.

 

24.07.2007

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??