Jul 5, 2011, 9:03 PM

Юлска обич 

  Poetry » Love
669 0 8

Стоя до морето и гледам вълните 
как ласкаво галят с обич брега. 
Държа във ръце събрани мечтите - 
малко букетче от пъстри цветя. 

През лятото наше дъгата обирах - 
палитра копнежи си грабнах оттам... 
Най-нежните търсех и ги намирах. 
Чакам те, обич, на теб да ги дам! 

В очите ти тъжни когато погледна, 
не искам да видя отново дъжда. 
За юлската обич, навярно последна, 
на вълните разказах и на брега.



© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??