Apr 5, 2022, 6:52 PM

Юношеско 

  Poetry
341 0 0

той

с поглед

прегръща

 

и

с думи

целува

 

и

с чувства

обича

 

.................

 

тя

с поглед

отвръща

 

и

с думи

ликува

 

и

с обич

девича

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??