Jan 29, 2008, 2:26 PM

За чисти думи 

  Poetry » Other
682 0 12
 

ЗА ЧИСТИ ДУМИ

 

Мили мои,

тук не сме на война!

Приберете си сабите,

стрелите и шпагите.

Пазете чисти свойте слова.

Че калните думи,

захвърлени в тъмнина,

родени в безумие,

имат способност една:

като заблудени куршуми

към тебе се връщат

и улучват твойта душа.

Те разкриват всъщност,

безпогрешно и точно,

само твоята същност.

 

© Даша All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??