Feb 7, 2005, 11:56 PM

За да ме имаш 

  Poetry
1054 0 1

Лунен лъч
докосва огледалата
на езерата ми,
планината съм
и вятърът
пирински.

За да ме имаш,

не ме разтърсвай
с огненоносен гръм,
изпрати светкавица
бляскава
светлината
да яхне вятъра.

За да ме имаш.

Бурените ми
билки - птици са,
свободата
която дишат,
свободата
остави им,
топлина изпрати им,
да никнат
и да отлитат.

За да ме имаш,

лунен вятър бъди!


© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??