Apr 15, 2010, 12:14 PM

За да не виждаш... 

  Poetry
988 0 20

Стъпвай бавно,

за да не те спъва тъгата,

за да не падаш по очи-мечти

в миналото.

 

Стъпвай тихо,

за да чуваш Песента

и да отключваш

влюбените мигове.

 

Стъпвай леко,

за да не настъпиш радостта,

за да не я прекършиш

преди да я познаеш.

 

Стъпвай нежно,

за да откриваш красота

във всеки и всичко,

за да не виждаш Края...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??