Dec 7, 2010, 2:20 PM

За да се върна 

  Poetry » Love
779 0 9

Ти молеше с очи дълбоки

да не тръгна

и в тях удави хиляди слънца,

но аз си тръгнах

без да се обърна –

дори да исках,

нямах сили за това.

 

Ръката ми остана тъй

студена,

студен остана и пламъкът

в нощта.

Отдавна нямаше сърце

във мене,

не виждаш ли,

че то е в твоята ръка?

 

И ако само миг

до теб се приближа,

не ще поискам никога

да тръгна,

затова сега сбогувам се

в нощта,

за да мога някога

да се завърна.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??