Oct 5, 2016, 10:04 PM

За едно болно момиченце 

  Poetry
207 0 0

резен луна
увита в станиол
изцапано от шоколад небе
и пръснати 
бонбонки от тик-так
планети  казват 
някое дете
играло е и своя сладолед
изпуснало е 
онова дърво
разтапя вечерта
лъжичка мед
във чая на небето
лека нощ

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??