За хиляден път ми прошепваш в ухото,
за хиляден път тези думи ехтят,
за хиляден път в мен пробужда се злото,
за хиляден път гласовете не спят...
За хиляден път те желая сега,
за хиляден път ме изгаряш отвътре,
за хиляден път в мен разпалваш страстта,
за хиляден път пак те гледам така.
За хиляден път пак омръзва ми всичко,
за хиляден път аз към друга клоня,
за хиляден път пак отричам лъжите,
за хиляден път в небето летя.
© Цветомир Петков All rights reserved.