May 27, 2007, 10:24 AM

За хляба 

  Poetry
1079 0 16


Препечена филийка
и малко чер хайвер.
Две чаши и бутилка
и  „влюбен" кавалер.

Легло, коприна бяла
и роза с цвят червен.
И пълна вана с пяна,
до нея той - ерген.

Отпуснати във хола,
с блуждаещи души.
Тя вече полугола,
той шепнещ й лъжи.

Препечена филийка,
но няма чер хайвер.
Без вана и бутилка
и... следващ кавалер.

© Светлана Лажова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??