Dec 20, 2006, 3:47 PM

За хода на еволюцията 

  Poetry
693 0 2

Откачих крилете си –
не трябвало
да се връщам назад
в развитието си.
Вързах ги на хвърчило.
Отлетяха с тях мечтите ми.
Обедняла
питам:
По-напред ли са птиците
щом политат в мечтите си?

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??