Jan 28, 2010, 12:02 AM

За животните - с любов 

  Poetry » Other
634 0 3

 

 

              На Росица Кирилова

 

Милите ми кучета

тук са, то се знае.

Котето с прочутия

Коко-сан играе.

 

Крясъкът на совата

в дебри непознати

възвестява новата

песенна кантата.

 

С нея животинките

вън ме поздравяват.

Сребърни във синката

облачета плават.

 

Съща съм магьосница

с многото си дарби

в бялата си нощница,

в рокля ала Барби.

 

Мойте  ТV гостени

идват не за слава.

Срещал  ли си, Господи,

преданост такава?

 

Песни ще ви пея

тихо за награда.

Горската съм Фея,

приказна и млада.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??