Aug 14, 2006, 10:44 AM

За какво е Пътят ни 

  Poetry
732 0 6
Кратък на  земята е житейския ни път!
Очите ни са още полуслепи.
Към върховете люде все вървят, вървят
и мислят, че са част от боговете.

Предали братята си, майки и бащи,
след  злоба стъпват и с лакти път проправят.
С тълпите крачат, блъскат се, реват
и смислен, мислят си, живота им така е.

Лица те вече нямат, но дали разбират,
щом за богатство още повече ламтят.
Пред никой и пред нищо не се спират
в стремеж на други да подложат своя крак.

Материята -толкова нетрайна,относителна!
И малцина са Човеците, живеещи с Душа.
А тя е най-голямото богатство - Тя,
Сърцето, Майката и нашите Деца!







 

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??