Очи... видение, истина... надежда.
Съмнение, копнеж, разлъка.
Тирания, подложена без чувства,
самота, тъга, сълзи.
Кой Дявола помоли...
да пороби мисълта... Защо?
Кой тиранията предложи...
да е майка на страха.
Не не ме съдете, моля...
аз всичко дадох за нас!
Дори не знам как увиснах...
на бесилото без грях.
Фанфари, барабанът бие туш...
Героят мъртъв е отдавна.
Боклукът търси път,
от който да прогони злото в себе си.
За кой ли път.
© Ангел All rights reserved.