Aug 30, 2022, 8:11 PM

За любимия бар 

  Poetry » Humour, Odys and poems
450 0 0

Прескачам през идеи и чаши
в обятията на любимия бар.
Измислям си нови думи и фрази
и изпитвам моя чар.

 

Една цигара тук е стих,
една бира са цели три.
Сякаш наново открих

къде музата ми не спи.

 

Шум, хора и произволна красота
виреят тук напълно волно.
Уцелих някаква идеална честота
и съм същество адски доволно.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??