Mar 27, 2005, 12:26 PM

За Любо 

  Poetry
923 0 4
Животът до вчера беше тъжен, пълен с мъка и сълзи,
но днес е различен, защото появи се ти.
Дните са пълни с мигове красиви и сърцето лудо бие в мен,
ти ме правиш щастлива, не мога без теб и ден.
Имам нужда вече само от твоите ласки и милувки,
да опра глава на твойто рамо, да ме обсипваш с безброй целувки!

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??