Jun 18, 2013, 8:38 PM

За любовта 

  Poetry » Love
702 0 13

Тъй ухае на липи,

чак дъхът ми спира!

Бива, бива аромат,

ама този сластно ме опива!

 

И мечтая си как ти

спускаш се към моята прегръдка,

как усещам думи на сърца:

- Знай, душата тебе иска!

 

Как да не повярвам на очи,

що ме пият с поглед жадни?!

Няма нужда ангелче със лък и със стрели

да пробужда чувства важни!

 

Важни ли са тези чувства от любов?

Жал ми е за тези, неузнали

колко сладко е да си щастлив

и да боли... колко нощите са бели?!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??