Jul 17, 2008, 8:59 PM

За миг е Любовта... 

  Poetry » Love
587 0 13
        За миг е Любовта...

Докоснати, ръцете се преплитат
и тихо шепнат... новолуние...
да бъдат сплетени опитват,
осеяни от някакво безумие...

И тихо шепнат си телата,
открили свойта самота,
видели в мрака непозната -
до лудост влюбена жена...

Мълчат - не смеят да продумат,
да не я прогонят този път,
безмълвно тя стои, а взели думата,
сърцата им убийствено крещят...

Докоснати, а стават по-далечни,
докоснати, а плачат с глас!...
За миг е Любовта, а вечност
е после сянката след нас!...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??