Jan 5, 2010, 5:39 PM

За миг поне 

  Poetry » White poetry
978 0 17

За миг поне

 

Повиках те в безкрая,

чу ли ме, кажи?

Това съм аз,

самотна, бяла, жива.

Подирих и ръцете ти,

усети ме, нали?

И само ме стопли

за миг поне с дъха си,

че мойте струни са премръзнали.

Ще те погледам,

ще те погаля,

ще се разтворя във въздуха

до теб

и пак ще си отида.

 

 

 

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??