Apr 1, 2017, 12:59 PM

За миг постой 

  Poetry » Love
207 0 0

Още за миг постой
погледни ме.
Секундите не брой
прегърни ме.
Не искам от думи порой
замълчи, разбери ме.
Защото съм твой
и с обич сърцето ти дари ме.
Уж бях герой
а виж, слаб съм, нахрани ме.

 

И сега къде ще идеш
и кой там те чака.
Ти няма да видиш
как след теб съм плакал.
И съм се молил да не настинеш
докато се прибираш в мрака.
А ти, ти край мен да минеш
не ме видя, сякаш бях сянка.

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??