Oct 1, 2008, 12:07 AM

За моя роден град с любов 

  Poetry » Love
549 0 0
Аз връщам се в моя град,
ухаещ на любов, липи.
Художници, поети тук не спят,
даряват с радост и звезди...
Улиците пак са същите,
разказват тихо за ученическите дни.
Зад ъгъла ме дебне изненада,
напомняща за първата любов и много розови мечти.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??