Mar 8, 2021, 10:02 AM  

За мъжките подаръци и женския празник 

  Poetry » Humour, Other
413 2 7

Всеки мъж с практично мислене

подарява на жената

вещ за готвене и чистене,

а тя го бие по главата...

 

Пример друг пък е заетият

(да не казвам тъпогьоза)

Все забравя деня, клетият,

но туй е вече диагноза!...

 

Романтикът е различен -

Вино, свещи и бижу,

затова е тъй обичан

той във женската душа!

 

А хитрецът най-обича

еротичното бельо,

което после ще съблича

от нея в общото легло...

 

Има и породи други,

многоженци и богати

със любовници, съпруги -

От плешиви, до рогати...

 

Та гответе се, жени,

и кажете ми, греша ли...

Всички вас целувам ви

и нека грее любовта ви!

 

Нека обич да вали,

в очите щастие да свети!

Да имате все светли дни,

мъжете ви... да са поети!...

 

07.03.2021.

 

Георги Каменов

 

Честит празник, дами!

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??