Aug 23, 2010, 12:06 AM

За Мъката и Любовта 

  Poetry » Love
1157 0 3

Те двете са сестри орисници

и в черно-бяло нарисувани,

вървят сред хората, невидими,

и чакат своето да вземат.

 

Приседне ли до тебе Любовта,

ти в плен си на магията,

от нейното докосване

и нежен си, и горд, и силен...

 

Но има ли Любов без Мъка

и ден без нощ,  и обич без разлъка?

Съдбата ги е пратила в живота ни

жесток и тъй различен -

 

и болката в сърцето си усетих,

и Мъка от Любов изпепелена,

изтляла в мене като въглен.

С тях живея - и със двете.

 

 

© Роси Лита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??