Apr 8, 2010, 9:48 PM

За него 

  Poetry
790 0 10



Ще ме погалиш ли

пак?

Толкова приятна е

ласката ти…

По-добре от теб

никой не прави това.

Ако се забавиш още малко,

не ще усетя отново

тази наслада,

защото вече

съвсем съм разтворена.

Побързай,

моля те,

прецъфтявам…


Промълви розата

и за вятъра отрони

листенце.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??