Mar 9, 2012, 6:42 PM

За него бях чужда... 

  Poetry » Love
1317 0 15


С гръб един срещу друг - като пясъчни дюни, и някак си 
търсим лице в лице да застанем с човека в света,
а обичта, що жадуват я всички, е като вируса-
търсим билка за лек, а не знаем, че в нас е била.


В къдели от тръни и пясък гнездо Самотата си свива
и сковава душите ни - неподготвени за любовта!
Светът приемал всеки за равен?! За него бях чужда,
та бе отредил ми цял куп паяжинни кълба самота!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??